Jordgubbar, HBT och Karl XII

En trevlig kväll med kärt återseende. En grön grogg, nåt glas vin eller två och samtal/diskussioner om historia, uteliggare, hbt, pojkvänner och gamla bekanta. Kom till brasan uppe i folkparken precis då alla gick därifrån. Tog ett varv kring elden och gick sedan hem. Så nu ska jag kika på ett avsnitt Desperate Housewives och sen ta och krypa ner i sängen.

Psssssssssst. Jordgubbswissen var supergod. Linnéa, nästan gång vi blir sugen på marängswiss ska jag bjuda dig på en sån jordgubbswiss istället. ;-)

Jordgubbswiss

Nu ska jag ta och bjuda Gong och Therese på jordgubbswiss. Gott va?! :-)
Ser fram emot en trevlig kväll.

Beware of the eld.

Ways of seeing

Jag har ingeting emot att ge. Jag gör det till och med gärna. Med nöje. Ger. Kanske är det naivt att förvänta sig någonting tillbaks. Men någonstans vill jag inte att det ska vara det, naivt alltså. Jag vill att det ska vara en självklarhet att man ska kunna förvänta sig det. Om än något minimalt. En liten gest, som visar tack. Tack för att du finns. Tack för att du bryr dig. Tack för att du lyssnar. Typ. Nåt sånt. Nej...istället blir det tvärtom. Ignorans. Arrogans.

Jag ger, för att jag bryr mig. Jag önskade bara att det vore ömsesidigt.

Sease the day

Anna, Le Pinki Chet har en tröja där det står:

Det är skönt att inte göra nånting, och sedan vila efter det!

Härligt, inte sant? :-)

The Good Life

Jag kom på det! Låten! Precis då jag publicerade förra inägget så FOF, hade den letat sig fram från någon dammig vrå of my head. The Good Life med Weezer. When I look in the mirror, I can't belive what I see...

Vilka minnen. Det var just ett avsnitt från S på svt där de spelade den här. Det handlade om Chris Åströms alla hjärnskakningar, Mattias Ringströms framgångar i vertrampen (fast jag tyckte nog att hans tungpiercing var mer spännande). Men framförallt handlade just det här avsnittet om några heta skategrabbar från Göteborg som pratade om varför man hellre skatar än spelar innebandy. Så spelades den här låten då, och jag tyckte ju att den var så braaa. :-)


Jag och Melodie MC

Idag är jag inte så bakis som jag befarade. Inte alls faktiskt. Liite lite huvudvärk, men det hade jag redan innan första vinglaset han glida ner, så jag skyller inte på det.

På dansgolvet spelades 90'tals klassiker a la Mr President, Vengaboys, Culture Club,  Corona,  2 Unlimited och Melodie MC (som jag för övrigt hade en crush on i mitten av 90 där någon gång). Det var ju...intressant? Jaja, men lite nu och då spelades några små guldkorn med typ Weezer och Millencolin. Som osökt fick mig att tänka på min och Malins besatthet av diverse skate- och snowboardfilmer/killar/kläder/killar/killar/killar/killar. (och nu kan jag inte komma på vilken våran theme song var, fan, jaja, måste ta reda på det innan jag gör något mer idag...det kanske inte ens var weezer...hmmm)


Är det inte verkligen väldigt härligt att det är söndag idag men att det lika gärna skulle vara fredag? :-)

Sunshine

Tidigare ikväll var Sofia på date. Det var länge sedan hon var på en riktig date. Vi var på bio och såg Sunshine. It's good.

Åsså är essän inlämnad. Jag skrev om mediekritik och journalisters ansvar gentemot allmänheten, typ. Uttjatat, me knows, men men. Jag måste ju faktiskt säga att det inte känns särskilt motiverat att plugga då det är så mycket roligare att göra teve. Men hEy...!

Skoskaven är nästan borta, så pass jag att funderar att göra ett nytt försök med shosen imorn.

Köpt en klänning har jag också gjort idag. Ja, faktikst, en svart liten stor sak. Jag känner att jag kanske ska ta och bejaka mitt kvinnliga jag lite more often. Kan ju inte gå och köpa herrskjortor hela tiden. Jag gillar ju faktiskt klänningar. Och sedan nån smart sak kom på att man kan ha brallor under klänningarna så har ju allt blivit mycket bättre.

En svart t-shirt fick också hänga med hem.



Spring!

På senare år har det absolut säkraste vårtecknet för mig varit skavsåren på mina fötter. Ny säsong, nya skor. Det allra smartaste var nog inte att ha på mina nya 80-kronors skor med fejkskinn häromdagen. Det var äckligt varmt och blåsorna började gödas. Detta har nu då resulterat i att jag har ont ända in i lederna. Aj aj aj.

Konsten att njuta

Var ute på stan och filmade enkäter och klippbilder i förmiddags. På ett avskilt centrum en bit utanför stan sitter en gammal man i solen utanför ett konditori med kaffekoppen i ena handen och snusdosan i andra. Jag frågar om jag får slå mig ner och ställa några frågor, och han svarar att han gärna vill ha lite sällskap en stund. Så jag sätter mig ner på den lite rangliga plaststolen och börjar ställa lite frågor om lögn, eftersom det är vad mina enkäter skulle handla om. Det var inte så att han inte svarade på frågorna, men han pratade också om livet i allmänhet. Han pratade om prestige, och hur man på äldre dar inte behöver bry sig om det längre, han pratade om dans på folkparken och alla damer som hans vänner så gärna ville ha. Hur som helst, han hade det så bra. Han bara satt där i solen och drack sitt kaffe. Inget stress. Inga måsten. Ingen prestige.

Jag måste säga att jag blev lite lätt avundsjuk. Jag önskar att jag var sån. Visserligen är jag ingen pensionär som faktiskt har tid med sådant. Men hade jag haft tid, skulle jag gärna sitta kvar där på plaststolen resten av dagen, och forstätta prata livsfrågor. Då skulle jag passa på att be honom lära mig hemligheten bakom konsten bara vara.


It's time to save the world

Kalla mig nörd, men nog fan är jag nog allt lite glad över att Heroes äntligen är igång igen. :-)

image80


new do

jag måste verkligen verkligen verkligen verkligen verkligen verkligen ta och byta frisyr snart. väldigt väldigt snart. det brukade gå sex veckor mellan klippen. nu har det gått sex månader. och min frisyr är därmed fruktansvärt tråkig. uäää.

She's got her ticket

Så var usa-biljetterna bokade. Yaaaay! :-) Inte för att det känns så jäkla mycket närmre nu, eller att det känns snart at all. However, nu är det inte bara prat längre, som det blev ifjol. Nae, nu äre fo real. :-)

Sååå, 23 augusti bär det av. Ganska precis fyra månader from now (för er som inte kunde räkna ut det alldeles själv).

Hur som helst, då lovar jag att  försöka undvika sånna här turistbilder. :-)

image78
Den där filuren i mitten, det är jag. Kanske kanske ryms jag där i år också.


Beautiful

And everyone said "the girl's a trouble maker"
And all she would ever say was "ain't life beautiful"

Zen

Jag måste verkligen ta och börja meditera igen. Emmas stories about the ancient japan har inspirerat mig. I somras gick det inte en dag, nästan i alla fall, som jag inte mediterade, och allra härligast var det då jag satt på bryggan och lyssnade till vattnet och kopplade bort tid och rum. Men på något sätt blev det så att då jag kom tillbaks till vardagen här i Norrköping igen så rann det bara ut i sanden, och det är ju lite trist. Sååå, nu ska jag bara ta och införskaffa lite tibetanska klockor, sen jäklar ska jag ta tag i det här igen. 

Men nu ska jag iallafall ta och baka nåt gott.

Imorn blirne stockholm.

Out!

It's all about the fakeness

På väg till H&M för att köpa lite kroppslotion med snygg förpackning springer jag förbi ett skoställ med en orange fin reaskylt. In gick jag, och ut kom jag med två par skor för den överkomliga summan av totalt 160 svenska riksdaler.

Det var så pass billigt med 80 kronor paret att jag trotsade mina stenhårda principer att alla skor som på något sätt försöker härma Converse's All Star bör totalförbjudas. Men, in the end of the day, så är det inte hela världen att de faktiskt finns, speciellt inte om de är billiga och kan fungera som ganska sköna, och framförallt hela, skor tills jag har råd att köpa mina specialimporterade alleldels superäkta fina Converse.

quest que cest

i-cant-seem-to-face-up-to-the-facts-im-tense-and-nervous-and-i-cant-relax-i-cant-sleep-cause-my-beds-on-fire-dont-touch-me-im-a-real-live-wire-you-start-a-conversation-you-cant-even-finish-it-youre-talkin-a-lot-but-youre-not-sayin-anything-when-i-have-nothing-to-say-my-lips-are-sealed-say-something-once-why-say-it-again?

The following is based on actual events. Only the names, locations and events have been changed.

Huvudet är tungt idag. Det gör ont i öron, näsa hals. Do'h. Jag som har varit så frisk och härlig den senaste tiden. Oooooh well, det går över.

Jag undrar vad dagen har att erbjuda. Jag funderar starkt på att bara sitta här i soffan och invänta att den faktiskt literally ska erbjuda mig något. Eller så kanske jag kan ta och hitta på nåt, alldeles av mig själv. Kanske ta en najsig prommis runt strömmen, eller dra ut nån av katterna i koppel? Hmmm, ja, det ska jag nog göra. Ta ut katterna.

image76image77
Gucci på förra vårens grönbete


Bad joke therapy

"Windy isn't it?'


"No. It's Thursday."


"So am I. How about we call in at the pub for a beer."


Silverfang

Det händer inte alls särskilt ofta, men ibland gör det det, och då händer det ordentligt: nämnligen att jag inte är särskilt smart.

Skulle spraya träkulor med guld- och silverfärg idag. Då jag inser att det är svårt att få en jämn yta eftersom färgen rinner, så tänker jag att om jag håller iiiii kulan medans jag sprayar, så kanske det bli finare.

Bra där Sofia. Jättebra.


Brum Brum

Jag ska aaaaaldrig mer ta bilen till jobbet. Jag ska kämpa mig i ur och skur och stormar och orkaner de hela femtom minutrarna mellan hem och dit. Men ACK så jag kommer sakna att fly från diverse lunchrestauranger på folkborgsvägen lite nu och då.

Varningssignalerna fanns men...

Men SNÄLLA! Okej, jag tycker det är jättetragiskt vad som hände på Virgina Tech, och allt så. Men nu klagar man på att inget gjordes innan.
Vad skulle de göra? Hey, snubben verkar lite labil, vi stänger campus en vecka, ifall att han kanske skulle få för sig att bli galen och springa runt och skjuta folk.

Äh, alltid ska folk hitta nån att skylla på. Så trist. Ja, det var jävligt mysko att det tog två timmar och att man inte stängde området. Men vad skulle man (och vem fan är man i det här fallet?) ha kunna gjort innan?

Peace!

Live for Love United

För att passa bollen tillbaka, så spelar jag den här låtern för Gong.

hahahahaha, det var fem år sen nu. känns som om det var i ett annat liv. delvis kan man väl säga det. vilka minnen, haha, men, hur stod vi egentligen ut med att lyssn(/se på den så mycket? Var Veron värt det? Egentligen? 
 


for u

med risk för kommentarspam eran blogg(det funkar ju aldirg att posta ju), så tackar jag har för den fina låten du spelade för mig. :-) Jag trodde det skulle vara Love United, men Washington DC funkar också bra.

What's up?

jag undrar: what's goin' on?


so pure and yet so fuckable

Who knew any one could look so pure and yet so fuckable at the same time?
Citat: Paulina

image74
image75

Foto:
Laura Domela
Skönheten på bilderna är Storm, ju.


In the end of the road

Vad är väl inte bästa slutet på en lång och skön kvällspromenad, om inte en härlig liten mjukglass från Halvars?


plötsligt händer det

och kisslukten är spårlöst försvunnen.

Ödörer

Why, oh why, luktar det kiss överallt?


Första gången...

...på väldigt länge, så var jag ut på fest igår! Det var gött det. Idag är det inte så gött though. Jag är mer bakis än never before, jag känner mig fullare än igår och jag vinglar då jag går. Och inte finns det nåt att äta hemma heller. Eller jo, men jag kan ju inte äta middagmat nu. Ju.

Huvudvärken is killing me. Hjälp!

Det spontana

Ett telefonsamtal från en kär vän alldeles nyss. "Jag tänkte chansa om du ville hänga med och göra nåt kul ikväll?" Hey, I'm in! Det blir inge tyll. Men fest blir det.

Off I go. Soon.



Mauritz

Underbara älskade dag! Tog en tripp till Linköping och lunchade. Åkte vidare söderut och kikade på fina sjöar och ekar och dalar. Smutt. Back till Norrköping på eftermiddagen, tog en härlig prommenad som avslutades med glass och cigaretter på en bänk på skvallertorget. Glo på folk är ju lite av en hobby. :-)

Igår blev det klart med jobb för juni. Tjoho. Haha, ja hörni, om ni ändå visste... :-)

Och härmed äger jag fler skjortor från herravdelningen på H&M än de flesta herrar i know my self. 

Dear JOBmeal

Jag vill gärna ha alla mina glassar som fastnat i automaten!!!!

Tack på förhand!

Grävande journalistik v.2.0

Fantasin med rubriker kanske inte är på topp, men ambitionerna är. Eftersom jag redan har ett inlägg som heter Grävande journalistik. typ. så a, då blev det så här.

Är det någon som hänger med i debatten som Lars Adaktusson satt i rullning ordentligt idag? Det gör iallafall jag, hänger med alltså. Och jag lyfter på hatten och niger för Lasse Ad, som jag själv skulle kalla honom om vi var polare.

Svenskarna, ja faktiskt de flesta av dem/oss, tror helt och hållet på vad som visas på tv. Speciellt om det visas på svt. Och mediakritiskt som jag är/lärt mig bli på senare år, så tycker jag att det är sjukt viktigt att upplysa mindre kritiska swedes om att allt inte riktigt är vad det ser ut att vara.

På tok för trött för vidare diskussioner (rätt dålig ursäkt). Men jag har iallafall bestämt mig för vad min essä ska handla om: Mediekritik. Och den ska jag börja researcha för imorgon.



Det blev prommis ikväll också. Inte lika powerful som igår, då vissa gnällde lite för mycket för min smak. Men jag fick röra på mig though, och det är härligt.

För att slippa den traumatiska vadkrampen som infann sig last night har jag hinkat i mig vatten (för att förebygga vätskebrist), knaprat i mig en banan (för att få i mig kalium), och strechat (det lär ju förhindra kramp lite iallafall). För att ytterligare slippa det fruktansvärda jag var med om (kramp alltså) funderar jag på att lägga knivar under lakanet. Jag har nämnligen för mig att någon någongång sa att man skulle lägga bordsknivar under lakanet om man får kramp i benen på nätterna. Hur det ska hjälpa vet jag inte, men jag vet att jag är villig att testa allt. 

Jaha, här kanske ni sitter och tycker att det väl inte är så farligt med lite kramp. Men då ska jag säga att jag har aldrig haft kramp nånstans ever. Så att vakna av det var faktsikt traumatiskt. Det är ju liksom inte som ett litet sendrag i stortån. Samtidigt är det lite småskönt. Inte undertiden såklart. Men efteråt. A, mysigt sådär. :-)

Må väl!


Vad är det jag säger?

Whadda day! Det har som vanligt varit tröttsamt men kul. :-) Lite (okej, mycket) studioinspelning, och sedan enkäter på stan. Anyhow, dagens ämne, kroppsspråk, fick ju då mig att fundera på vad mitt eget kroppsspråk egentligen säger. Jag försöker tänka på det. Både på mitt och andras. Men som sagt, vad säger mitt kroppsspråk egentligen? Jag tror faktiskt att jag går rakt in i fällan, typ hela tiden. :-) Dvs. jag är nog ganska värdelös på att dölja verkligheten i situationen. Så det där med att What happens in my head stays in my head, som jag skrev i något tidigare inlägg, får kanske fortsättningen But sometimes it won't. What if you knew what I was thinking? Would it make you like "Whoa!"? (pinsamt, jag citerar Natasha Bedingfield, haha, and I dont even like the freakin song, oh well. Jag vill iallafall inte ha någons babies). Tsss, tänk om alla skulle veta vad alla tänkte om allt och alla. Vilket kaos det skulle bli. Men ganska roligt och trevligt också.


Shake it baby

Några kilo tyngre, lite sämre hållning, lite ondare rygg. Det var fanimig en välbehövlig powerwalk jag tog tidigare ikväll. Lite hoppsa och hej och hå så tjiho vad skönt det var att få röra på sig ordentligt igen. Ska vi säga att det är på riktigt den här gången också? Ja det är väl lika bra det. :-)


Nämen, det är ingen fara ju!

Hallå, nu är det faktiskt såhär: regarding mitt inlägg om regnbågen. Det ser så bittert ut. Men no worries, det är jag inte. Jag ÄR ju glad, men jag vill bara bli liiiiiiiite gladare, liiiiiiite smaratre, liiiiiiite fullare.

Hoppas det redde ut diverse funderingar. :-)

Barnmisshandel eller bara lite taskig syn på uppfostran?

Jag tror att grannarna slår sina ungar, ganska hårt. På riktigt alltså, jag tror verkligen det. Vad gör man?

Det ska kanske inte behöva vara så svårt?

Okej, jag behöver:

bli gladare. som förut, då var det så lätt att
skratta. nu är det slut på allt fnissande. nu krävs ett riktigt skratt, men andnöd och allt ni  vet
bli självständig igen. nånstans tappade jag bort mig själv. summan av hela kardemumman kanske?
bli smart igen. nu känner jag mig bara så jäkla osmart. ja, jag måste verkligen bli smart igen.
tycka igen. jag tycker väldigt mycket, men shit, jag har tappat bort alla åsikter känns det som. eller så är det bara det att jag behöver
diskussioner. då jag tänker efter var det bra länge sedan jag var i en riktigt het diskussion. (det där kändes nästan lite nördigt)
en stor fet fest. holla, jag har inte varit berusad på flera månader. nä, inte sen nyår.
röka.

Hey! Tänka sig, det kanske inte behövs någon mc roadtrip genom staterna. kanske min rosa cykel som står i källaren är allt jag behöver. och lite skratt och lite tycka och lite diskutera och lite krama och lite röka och lite skratta, så blir allt som vanligt igen. :-)

Kanske var det här riktigt töntigt, men ibland så bara måste man.

Nu kan jag sova gott.


I'm still gathering all the colors of my life to put my rainbow back together

En liten solotripp på en motorcykel genom usa, aldeles ensamen (såklart, det är ju en solotripp) vore faktiskt det alldeles bästa just nu. Men men. Icke.

Förresten, Mötley Crüe kommer ju till sverige i sommar. Varför inte passa på att hångla lite med Tommy Lee? Hmm, ska ta mig en funderare på det där. Det kanske inte är så läskigt ändå. Att mysa med män 40+.

Men det var ju det där med färgerna till min regnbåge. Att samla ihop dom igen. Jaaa, det ska nog gå bra. A, jag ska nog ta och sammanställa en lista på vad som ska göras. För det där med road trip, det går ju inte riktigt sådär jättebra att make it real. A, jag tar och återkommer med den där listan.



What happens in my head, stays in my head




Dagens tips

Om man inte tänker så mycket hela tiden, så brukar allt kännas ganska fint.


Btw, nu har jag hämtat hem
tyllkjolen. Så fin den blev. Nu är det bara lite detaljer jag ska sy dit, så är allt i sin ordning. Det enda som behövs nu är en fest så jag har anledning att ha på mig den. Så, fest? Någon?

Farewell

vakna.packa.äta.åka.bittersweet.

*suck*

ibland känns allt bara så jävla surt.


Orkan, strömlöst och ganska spännande

Så var man framme i Björna. Det var då en ganska intressant resa. Det blåste liksom. Ganska mycket också. 30m/s. Jag är helt nollställd då det gäller vind och styrka osv, men tydligen är det ganska hårt. Orkanvindar sägs det. Det innebar att Höga Kustenbron var avstängd och att vi därmed vi ta en låååååång omväg, så att vi fick slut på soppa och preciiiiis tog osss till en mack, som hade strömavbrott och därmed ingen bensin avalible heller. Hepp. Ja men en mil till nästa mack då. Det gick fint. Vi tog oss dit. Strömavbrott = det går inte att tanka där heller. Det är ju inte sådär jättebra teknik det där tycker jag då ra.

Anyways, ett sista försök att åka ännu en mil, till ullånger, där skulle det visst finnas både ström och bensin. och det gjorde det ju. och vi slapp bli ståendes mitt på e4 resten av dagen. Det blev ett litet spännande äventyr, och att se saker flyga runt i luften var ju också ganska skoj. Men jag kände mig trygg hela tiden, för jag visste att om vinden skulle ta tag i bilen och dra med den upp i luften, då skulle Clark Kent iklädd trikåer komma och rädda oss.

Nu ska jag ringa lite folk vars livsmål är att vara med i tv. Den ni! Sen blire helg för mig.


Hohooo

Imorgon kl. 0700 sätter jag mig i bilen för en resa hemmåt. Alltid lika trevligt. Men det känns lite tungt att lämna jobbet då jag har en del grejjer som inte riktigt är klara, men som borde vara det såhär innan påskhelgen. Var tvugen att be Charles leka medlare mellan mig och alla förvirrade tvillingar som lär finnas på min mail under morgondagen. I owe him one. He's a klippa.

Jag har det rätt bra jag. Hur stressigt och mycket det är kan vara på jobbet ibland, så har jag ändå en hel drös med härliga människor runt omkring mig där som sätter en fet guldkant på tillvaron. Det är ganska gött faktiskt



Nähäpp, så ska Widén ta och sova. Måste hålla mig vaken i bilen imorgonbitti, så att jag kan sjunga för full hals och hålla chaffisen him self vaken. Strax efter Gävle tar jag över bakom (eller heter det kanske framför?) ratten. Några timmar senare är vi framme. Hemma hos mamma och pappa i Björna. How sweet!

Glad Påsk!

Tjiho, liksom!



ps. A.T, får jag tid över bland all softishing så hör jag av mig för 70 koppar kaffe, annars får vi ta en rain check.

karma

jag som tror stenhårt på karma, hur fan kommer det gå för mig?

Det där med löften

Då jag startade bloggen för två månader sedan. Holly M, det känns som ages ago. Anyways så var det främst i syfte att diskutera, filosofera och debattera. Men hell no. I min bloggbeskrivning verkar min blogg ganska söt, tycker jag, ju. Men läser man den så inser man fort att den nuförtiden endast handlar om mig, mig, mig. Spännande? Nä, kanske, kanske inte. Måste rycka upp mig.

Jag har ju iofs gjort några tappra försök att diskutera bland annat pälsindustrin, porrindustrin, musik, britneys hår, pinks hårgenderbenders, och berättat om pensionärer som bryter sociala regler. Men nånstans på vägen har det börjat handla allt mer om mig.

Fast å andra sidan...

Då jobbet på tv kan komma till nytta

Imorn åker jag uppåt norrut. Det ska bli fint att få andas lite friskluft igen. Och bilresan upp, och ner, är som vanligt halva nöjet. Jag säger som pappas faster, eller vem det nu var, Jag skulle kunna åka bil till världens ände.

Det ska ätas, som alltid, och sovas, och vilas, och promeneras, och fiskas och solas, och bara varas. Så härligt. Sen ska det tvättas också. Mamma har sagt att jag bara måste ta upp alla smutstvätt, som nu består av flera proppfulla tvättkorgar med lakan och handdukar och jackor och annat sånt som man alltid skjuter upp på vid varje tvättillfälle, eftersom det knappt är så att kläderna man måste tvätta ryms. Som tack för hjälpen ska mamma få ett paket tvättmedel, Skona even, high quality, som jag i min tur fått från jobbet. Är det inte lite trevligt vilka bonusar man får av att jobba på tv? Häromdagen kom jag hemsläpandes med tre paket flingor, ett paket kaffe, två förpackningar mörk choklad och tre förpackningar tvättmedel. Skattefusk? Vad vet jag! ;-)

Speaking of skatt, jag får tillbaks på skatten iår igen. en ganska fin summa som man kan säga betalar min flygresa till och från le states. sweeeeeeet.



Det ligger i luften

Det tar emot att gå till jobbet. Jag vet ju inte hur jag ska göra med jackan på mornarna ju. Vårjackan är på tok för kall, och vinterjackan är inte särskilt street smart frammåt eftermiddagen. Och alla andra jackor är lämpade för särskilda aktiviteter som snowboardåkning, skoteråkning, sommarfester, sommarnätter osv osv.

Kanske om någon skulle kunna känna för att ge mig en schysst mc-jacka, så jag skulle slippa det här. Men det är det ju aldrig någon som gör.

Må väl!

Knark och sånt

Nu är det dags att gå och sova. Imorn är det tisdag och det blir en bra mycket roligare dag än idag. Det vet jag. Då kommer det att finnas en massa härligt folk på jobbet. Så behöver jag inte känna mig så ensam.

Men jag känner mig rastlös. Jag vill gå ut och springa ett varv runt idrottsparken innan jag hoppar i säng. Eller göra nåt annat kul.

Modo är i final föresten.


All alone

Jag har aptråkigt. Alldeles ensam på redaktionen. Jag har ingen att prata med. Ingen att bolla med. Ingen att fråga. Inspirationen flödar inte direkt. Jag har tusen saker att göra. Men icke går det frammåt i särskild rask fart.

Det står en korg med mörk choklad bredvid mig. Vad är det man säger? Mörk choklad gör en glad? Ger lust? Jag vet inte. Jag är ensam ju. Så jag har ingen att vara glad och lustfylld med. Men det är gott iallafall. Tjiho. Typ.

Förresten!!! Är det någon som känner några tvillingar i Linköping/Norrköping/Kolmården/Nyköping med omnejd? Gärna enäggstvillingar som är lika varandra. Hojta till isåfall. För då ska de få med mig att göra. Och det är väldans trevligt kan jag lova.

Blood all over

Mår lika illa varje gång jag ska till sjukhuset nuförtiden. Nu ska jag dit och ta massa blodprover igen. Många rör blir det. Tur att jag inte har några problem med nålar. Alls.

Så ska jag ju jobba efter att ha varit ledig i tre dagar. Lite trist att måndagar är = nästan bara jag på plats på redaktionen. Men det ska bli gött ändå. Lite segt bara. Känner att jag inte riktigt hänger med den här veckan. Förra veckan låg all fokus på inspelningen. Därför hade jag ingen som helst tid att planera inför kommande inspelningsvecka. Det lär straffa sig.


Gotta run.

Och förresten, ang. Courtney så har alla inblandade parter enats om att det endast var lördagens look, mörkröda läppar och svarta eye liner, som var boven i dramat. Och att jag snarare såg ut som en japaneese. Därför blir det inga bildbevis or what so ever.

Peace!