Det ligger i luften

Det tar emot att gå till jobbet. Jag vet ju inte hur jag ska göra med jackan på mornarna ju. Vårjackan är på tok för kall, och vinterjackan är inte särskilt street smart frammåt eftermiddagen. Och alla andra jackor är lämpade för särskilda aktiviteter som snowboardåkning, skoteråkning, sommarfester, sommarnätter osv osv.

Kanske om någon skulle kunna känna för att ge mig en schysst mc-jacka, så jag skulle slippa det här. Men det är det ju aldrig någon som gör.

Må väl!

Kommentarer
Postat av: Kimmi

Det där med klädproblem hör våren till.
Välj en jacka som känns sjysst på eftermiddagen, och bylsa en tröja under på morgonen som du kan stoppa i väskan på e.m om det skulle råka bli varmt.

Postat av: Sofia

Se där! ännu ett tips från coachen! :-) Tack Kimmi! Dina små kommentarer de senaste två dagarna har satt en liten guldstjärna på tillvaron, framförallt det där med chokladen! ;-) Synd att jag inte läste jacktipset innan jag kilade iväg till jobbet bara. :-)

2007-04-03 @ 10:49:10
URL: http://sofiawiden.blogg.se
Postat av: kalaskulla

du, var på ett ställe du skulle gillat igår. östgöta källare, vampire lounge. goda drinkar, lite smårockig musik, trevligt klientel och ja...very very sofia.

2007-04-03 @ 12:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback