vardagsvariationer

Så här ser mina helger ut nu förtiden:

Fredagar: Åker till nya lägenheten runt 18-tiden för att renovera. Kommer hem redan vid 20 för att kika på idol. Går sedan och lägger mig efter utröstningen för att kliva upp tidigt dagen efter.

Lördagar: Väckaren ringer kl 8. Snoozar alldeles för länge. En hel halvtimme. Upp och äter frukost och åker iväg till nya lägenheten för att fortsätta med renoveringen. Lunch på nån snabbmatsrestaurang, oftast Max. Försöker göra det bästa av situationen och väljer Delifresh Slimmål med minimotötter och vatten. Maten äts i bilen eftersom det inte finns någonstans att sitta på i lägenheten. Förutom golvet. Men betong är kallt. Fortsätter spackla, slipa och måla till ca 21-tiden. Hem och äter sen middag och småkikar på nån dålig lördagsfilm på teve. Sedan blir det till att sova.

Söndagar: Väckaren ringer kl 8. Snoozar alldeles för länge. En hel halvtimme. Upp och äter frukost och åker iväg till nya lägenheten för att fortsätta med renoveringen. Lunch på nån snabbmatsrestaurang, oftast Max. Försöker göra det bästa av situationen och väljer Delifresh Slimmål med minimotötter och vatten. Maten äts i bilen eftersom det inte finns någonstans att sitta på i lägenheten. Förutom golvet. Men betong är kallt. Fortsätter spackla, slipa och måla till ca 21-tiden. Hem och äter sen middag och småkikar på nån dålig söndagsfilm på teve. Sedan blir det till att sova.


Den här helgen såg ungefär sådär ut också. Förutom snorig näsa och ögonfluss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback