Eld och rök och sånt

Idag trallar jag runt och bara lullar och fumlar och svamlar. Kanske om jag vaknar snart så blir det lite mer ordning på mig.

Inatt brann det på Trappan, fast det var inte bara kårhus, utan även studentboende och campus. Och det brann och det brann. Men jag sprang och sprang. Nerför trapporna. Så det gick bra. Då jag kom ner träffade jag på en a-lagare som bjöd på gräs. Så då stog jag där och rökte och tittade på det brinnande huset. Och plötsligt fick jag svaret på allt jag grublat på den senaste tiden. Hohoo. (synd bara att det inte känns lika vettigt idag)

Vad är det man säger? Ingen rök utan eld? ;-) Eller som mina vänner tyskarna brukar uttrycka det: Eld i hjärtat ger rök i huvudet., eller kanske som man säger i amerrka: Eld kan man gömma, men var göra av röken? Ja hörni, ta er några funderare på det. Själv ska jag ta och nyktra till och göra nåt vettigt av den här dagen också.

Kommentarer
Postat av: Gong

Drömde du eller brann det på rikitgt? Låter som en mardröm alltihop...dela gräs med en a-lagare? :P

Postat av: Sofia

Haha, ja det var en dröm, det hände inte på riktigt. och visst började det som en mardröm, men slutade ganska härligt. :)

2007-07-05 @ 17:35:30
URL: http://sofiawiden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback